Kina har en dokumenteret historie tilbage til det 8. århundrede f.Kr. er Kina et af de mest alsidige og spændende lande i verden at besøge.

Selvom det er ganske få bygningsstrukturer fra det 8. århundrede, der er bestået, ses der stadig referencer til bygningsværkerne i litteratur, sange og kunst. Det var Qin Sin Huang som i 220 f.Kr. samlede Kina under et styre, og det var i denne periode, at de første store bygningsværker, som senere skulle blive anerkendt som national kinesisk arkitektur blev bygget. Det var også under Qin styret, at Den Kinesiske Mur blev grundlagt.
Beijing derimod er præget af byggestrukturer fra Ming og Qing dynastierne, hvor den tradtionelle kinesiske arkitekturs ideer med monumentære og symmetriske strukturer tydeligt ses på de stærke farver og særprægede dekorationer.

Besøg den kinesiske mur

Et besøg på den kinesiske mur er næsten obligatorisk. Et af verdens absolut mest imponerende bygningsværker, der siges at være synligt fra rummet, er ikke noget, man møder hver dag. På en rejse til Beijing gælder det derfor om at bestige muren og efterprøve Formand Maos ord om, at man først er en rigtig mand, når man har besteget den store mur. Dette gælder naturligvis også for kvinder. En udflugt til Ming-gravdalen er uforglemmelig. Her har tusindvis af terracotta-soldater siden år 210 før Kristi fødsel stået parat til at gå i krig for den første kejser Qin, når han stiller sig i spidsen for et nyt imperium i dødsriget. Ming-gravdalen byder desuden på en gåtur ad den ærefrygtindgydende Åndernes Allé.

Spændende shopping

Beijing er et spændende sted at gå på indkøb og gøre oplevelser på egen hånd. Oplev de smukke farver og mønstre på silkemarkedet, indsnus de fremmede dufte og brug alle sanser i denne eksotiske og spændende by med den uforlignelige historie.

Besøg et traditionelt tehus, og glem endelig ikke det udsøgte udbud fra det kinesiske køkken, der skal opleves og smages.

En rejse til Beijing er en oplevelse for livet

Oplev uforglemmelige Beijing med dette ni-dages program, hvor der kan vælges mellem fire fantastiske udflugtspakker.

Se vores forskellige udflugter i og omkring Beijing.

Udflugter i Beijing

Praktisk info

Der er mulighed for transport fra lufthavnen i liftbus med plads til højst to personer i kørestol. Grupper med flere personer skal være opmærksomme på, at transfer vil foregå i flere busser, der vil desuden være et tillæg.

Print Friendly, PDF & Email

Handicapvenlige rejser til Kina