Europa er mange ting. Nogle vil måske sige, at det er et tagselvbord fyldt med valgmuligheder.

Du behøver ikke rejse jorden rundt for at få sol og sommer med dejlige strande, smukke solnedgange og romantik, storbyer som bugner af historie og fantastisk gastronomi, musikoplevelser, kunst og kultur er bare noget af det, som vi synes man bør nævne.

Man kan nå de fleste rejsemål fra 1 til 4 timer. Og ofte med direkte fly, men de fleste er dog fra Kastrup i København. HandiTours har mange gode hoteller, som alle er undersøgt grundigt, og valgt ud med omhu, fordi vi mener de kan levere tilgængelighed, som de fleste kan benytte sig af.

Mange krydstogter sejler ud fra et rejsemål i Europa. Og sådan en ferie kan kombineres med ophold før eller efter Krydstogtet. Man kan også vælge, at sejle ud fra Danmark eller vælge et krydstogt i Sydeuropa, hvor man flyver ud og hjem.

Frankrig, Spanien, Grækenland, Italien, Cypern, Norge, Portugal, England og Tyrkiet er bare nogle af de lande du finder her på hjemmesiden. Men har du ønsker til Tyskland, Ungarn, Polen eller noget andet, så kender vi helt sikker en samarbejdspartner der kan hjælpe til,  så vi kan sammensætte jeres drømmerejse.

Kørestolsvenlige rejser til Europa